Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Накъде отива Алфа Ромео!?
Collapse
X
-
А това с тия 100 изпълнения на един модел не го схващам,явно колкото повече-толкова повече.Но щом го правят явно има търсене,поне в Германия.Но при алфа нещата са малко по-различни като че ли,аз примерно на си представям 166 като комби версия,докато сигурно 65% от А6-тиците тогава са комби.Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеА това с тия 100 изпълнения на един модел не го схващам,явно колкото повече-толкова повече.Но щом го правят явно има търсене,поне в Германия.Но при алфа нещата са малко по-различни като че ли,аз примерно на си представям 166 като комби версия,докато сигурно 65% от А6-тиците тогава са комби.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Спокоино.....ще приказваме пак .В италианският концерн работят доста умни и раздвижени хора...доверете им се.Нищо чудно да се появи италианска визия със японски мотор и френско окачване.Само едно съм убеден....няма да се появят измислени модели като Шевролет тук....
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеА тогава защо според теб немците имат примерно Астра или Голф или пък примерно БМВ 3-та серия в толкова разновидности. За да губят ли? Сигурно заради това са много слаби концерни ФВ или БМВ.
освен това айде моля ти се дай да говорим за еднакви класове
астра колко разновидности има ? - 3 врати, 5 врати, комби, кабрио
голф ? 3, 5 и комби
трета - купе, кабрио, 3 врати
огромната разлика е - техните модели не се конкурират, поради простата причина, че мито и жулиета са прекалено близо една до друга, ако се направят с еднакъв брой врати, докато голф ако не си забелязал вече с 3 врати са само специалните версии (гти, р и т.н.)
при тройката пък вече отиваме на съвсем друг клас автомобил, където компактния седан и купето са тотално различен жанр - там въобще не се конкурират
астра - там разликите между броя на вратите идва от цените, просто едните са супер оборотни, като за фирмени коли
какъв е смисълът да направиш 2 версии на 2 "бутикови" за класа си коли, ако ще се конкурират ?
изморен съм и малко несвързано може да ми звучат изречениятаsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Абе не е точно така - колкото повече разновидности на модела има, толкова повече клиенти ще се спечелят. Пример - ако аз искам да си купя кабрио и харесвам Алфа в този момент мога да избирам само между Спйадър и...тва е. Ами ако жената иска малка количка, ама кабрио какво? пак ли Спайдър? Ми той почти 100 000 бре! Мини не се пордава ли? А няма мини кабрио ли, та джипче ли, та комби ли, та 3 и 5 врати ли? Общо взето за всеки влак си има пътници. Някак си идеята да дадеш 100 000 за кабриолет с опелски мотор и предно ми се вижда странно....независимо колко е красива!
А това с Крайслер и Додж.... ами аз съм адски корав фен на американските автомобили защото според мен това са последните истински расови автомобили с огромни дивигатели, които издават покъртителни звуци. Като гледам на къде върви европейското автомобилостроене ми се реве - АМГ ще стават дизели, БМВ махат осмаците ..... Мъкаааааааняма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение. Като гледам на къде върви европейското автомобилостроене ми се реве - АМГ ще стават дизели, БМВ махат осмаците ..... Мъкааааааа
Тва нищо не е - БМВ постепенно ще минават на предно
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеТва нищо не е - БМВ постепенно ще минават на предно
---------- Post added at 11:34 ---------- Previous post was at 11:32 ----------
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеАбе не е точно така - колкото повече разновидности на модела има, толкова повече клиенти ще се спечелят. Пример - ако аз искам да си купя кабрио и харесвам Алфа в този момент мога да избирам само между Спйадър и...тва е. Ами ако жената иска малка количка, ама кабрио какво? пак ли Спайдър? Ми той почти 100 000 бре! Мини не се пордава ли? А няма мини кабрио ли, та джипче ли, та комби ли, та 3 и 5 врати ли? Общо взето за всеки влак си има пътници. Някак си идеята да дадеш 100 000 за кабриолет с опелски мотор и предно ми се вижда странно....независимо колко е красива!
А това с Крайслер и Додж.... ами аз съм адски корав фен на американските автомобили защото според мен това са последните истински расови автомобили с огромни дивигатели, които издават покъртителни звуци. Като гледам на къде върви европейското автомобилостроене ми се реве - АМГ ще стават дизели, БМВ махат осмаците ..... Мъкааааааа
а двувратото мини е прекалено малко, така че има логика в другите... т.е. не са направени просто за разнообразие, а защото печелят нови клиенти
в случая с кабриото си прав, за него не настоявам, по-скоро за варианти с различните броеве вратиsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеТва нищо не е - БМВ постепенно ще минават на предноняма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Знам ,че поста ми не коресопондира с написаното по-горе , но искам да изразя лично впечатление. Да ви кажа хора докато си в България си създаваш различно мнение за марката и за това кой я купува и кой не и по-скоро колко я купува...От 10 дни съм в Брюксел и трябва да ви кажа ,че за тези 10 дни видях поне 30 МиТо,още толкова Джулиети и двойно,ако не и тройно повече 159 и 147( след лифта).
Искам само да кажа ,че ние принципно не купуваме нови коли, освен за таксита и подобни. И мисля ,както и преди тези 10 дни , че марката не върви на долу. Не че сме топ ъф дъ лайн...но все пак мисленето ,че всичко ново е от алфа е скапано и фиат ни съсипва не е реалистичноSkoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
Comment
-
Аз пък днес по погрешка цъкнах на реклама на Рено Меган кабрио...Ми какво да кажа...превъзходен автомобил. И купето ми харесва....Па и ЛАГУНА купе има...кеф.... Ей сега за 40бона каква 2врата алфа да си взема, понеже съм фен на купенцата и 2вратките...На жужа ли да скачам??147 поне имаше 2 врати....
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеАз пък днес по погрешка цъкнах на реклама на Рено Меган кабрио...Ми какво да кажа...превъзходен автомобил. И купето ми харесва....Па и ЛАГУНА купе има...кеф.... Ей сега за 40бона каква 2врата алфа да си взема, понеже съм фен на купенцата и 2вратките...На жужа ли да скачам??147 поне имаше 2 врати....
Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеБрат ми,тоя Меган е много зле,отвън има леко визия,ма вътре е
Новия меган е адски симпатичната количка... отвсякъде!
Comment
Comment